Training corporate

Analiza si raportare profesionista in Excel

Training "ON THE JOB" Asistent Manager

Prezentari profesionale in Power Point

Relatii publice si comunicare de criza


Solutii integrate HR

Selectie, recrutare, integrare si evaluare

Fise post si definire competente cheie

Obiective si indicatori de performanta

Proceduri si instructiuni de lucru


Ponturi si noutati HR

RSS Feed Widget

Informatii utile

L53/2003 - Codul Muncii actualizat 2015

Clasificarea Ocupatiilor din Romania 2015

Codurile CAEN actualizate 2015Home | Despre noi | Training customizat | Solutii integrate HR | Consultanta media | Alte servicii | Contact
Subtitlu
Recrutare, selectie, integrare si evaluare
office@eticsolutions.ro

"Putini sunt cei care stiu
cat de mult ar trebui sa stie,

ca sa stie cat de putin stiu."
Shakespeare

office@eticsolutions.ro

Daca organizatia dumneavoastra are departament de Resurse Umane, atunci e posibil sa aveti nevoie de inca un membru in echipa care sa se ocupe de anumite tipuri de recrutari sau de evaluarea periodica a personalului.
Ati calculat cat va costa un nou angajat, a carui productivitate sa depinda de necesitatile fluctuante ale companiei?

Afla detalii despre etapele si tipurile de servicii de recrutare pe care le furnizam:

Etapele unui proiect de recrutare

Tipuri de servicii de recrutare furnizate


Dupa regula de aur a celor 4C (Cand Costul Creste Cumparatorul Castiga), atunci e cu siguranta mai eficient sa alocati costuri pe proiect, prin parteneriatul cu profesionisti in recrutare si/sau evaluare, care sunt la dispozitia dumneavoastra cand aveti nevoie de ei si care asteapta noile proiecte cand nu doriti acest lucru.

In plus, parteneriatul pe termen lung cu o companie specializata in Resurse Umane ii ajuta pe acestia din urma sa va construiasca echipe de profesionisti, selectati din sutele de candidati pe care au timp, bani si expertiza sa ii gaseasca, evalueze (inclusiv psihologic), testeze (prin colaborarea cu subcontractori experti din diferite domenii) si pregateasca (training inainte de angajare).

Realizarea unui sistem coerent de urmarire si gestionare a obiectivelor si indicatorilor de performanta constituie primul pas in construirea unei politici viabile de resurse umane, care sa puna in prim-plan angajatul, integrarea sa in companie, mecanismele motivationale de crestere a gradului de adaptare si a productivitatii muncii.

In functie de activitatea specifica, evaluarea personalului se poate realiza la intervale diferite de timp. Daca evaluarea atingerii tintelor de KPI trebuie efectuata de cele mai multe ori lunar sau trimestrial, evaluarea competentelor (soft sau tehnice) se realizeaza de obicei pe parcursul procesului de recrutare. Reevalurea rolurilor si responsabilitatilor unui angajat in companie sau necesitatea achizitionarii de noi competente determina necesitatea revizuirii evaluarii initiale, putine companii revenind asupra rezultatelor evaluarii initiale.

Etape in evaluarea personalului:


Inapoi


Pentru a afla mai multe detalii si a stabili o intalnire preliminara de proiect cu unul dintre consultantii nostri, asteptam sa ne sunati (0732 445 132) sau sa ne scrieti pe adresa: marketing@eticsolutions.ro si unul din membrii echipei R&I ETIC SOLUTIONS va raspunde cererii dumneavoastra in cel mai scurt timp.