© Copyright 2007-2016, R&I ETIC SOLUTIONS          Design by: www.eticsolutions.ro

Training corporate

Analiza si raportare profesionista in Excel

Training "ON THE JOB" Asistent Manager

Prezentari profesionale in Power Point

Relatii publice si comunicare de criza


Solutii integrate HR

Selectie, recrutare, integrare si evaluare

Fise post si definire competente cheie

Obiective si indicatori de performanta

Proceduri si instructiuni de lucru


Ponturi si noutati HR

RSS Feed Widget

Informatii utile

L53/2003 - Codul Muncii actualizat 2015

Clasificarea Ocupatiilor din Romania 2015

Codurile CAEN actualizate 2015Home | Despre noi | Training customizat | Solutii integrate HR | Consultanta media | Alte servicii | Contact
Subtitlu
Recrutare, selectie, integrare si evaluare
office@eticsolutions.ro

"Putini sunt cei care stiu
cat de mult ar trebui sa stie,

ca sa stie cat de putin stiu."
Shakespeare

office@eticsolutions.ro

In cadrul procesului de recrutare echipa R&I ETIC SOLUTIONS respecta cu strictete cateva etape fundamentate determinate de analiza necesitatilor efective de gasire a omului potrivit la locul potrivit precum si de propriile valori si proceduri de calitate. Calitatea serviciilor furnizate si profesionalismul echipei sunt recomandate de portofoliul de clienti care include nume importante de companii de marime medie-mare de pe piata romaneasca.

Primul pas il constituie primirea cererii de oferta de la angajator, in care sunt specificate elementele cheie necesare pregatirii ofertei si realizarii proiectului de recrutare (obiectiv, echipa, buget, timp, etc.)

In cadrul celei de-a doua etape, recrutatorul va purta o discutie cu angajatorul, la sediul acestuia, avand drept scop analiza mediului de lucru si identificarea cerintelor esentiale pentru candidati impreuna cu seful ierarhic direct.

Decizia finala de colaborare si termenii contractuali se fundamenteaza astfel prin incheierea unui contract de consultanta, moment la care se efectueaza de catre angajator si plata in avans a serviciilor furnizate de recrutator (10% din valoarea contractului).

Stabilirea fisei de competente (in baza fisei de post furnizate de angajator) si realizarea profilului candidatului ideal constituie cea de-a treia etapa preliminara in procesul de recrutare, urmata de analiza si selectarea preliminara de CV-uri in conformitate cu fisa de competente si profilul solicitate.

Proiectul de recrutare este continuat in cea de-a patra etapa, prin stabilirea listei initiale de interviuri si a continutului acestora.

Dupa efectuarea acestor etape, consultantul R&I va putea realiza analiza complexa a candidatului si alcatuirea unei fise personale cu mentionarea gradului de indeplinire a cerintelor generale si/sau specifice ale angajatorului.

In urma selectiei, se poate trece la urmatoarea etapa , in care vor fi prezentati angajatorului cel putin trei candidati (maximum cinci persoane);

Angajatorul va decide si va informa consultantul R&I care se ocupa de proiect asupra numelui candidatului selectat si care a acceptat postul oferit.

Ultima etapa in procesul de recrutare – pentru anumite tipuri de posturi – se incheie cu un training intensiv de 1-2 saptamani, furnizat de consultantii R&I noului angajat pentru pregatirea cu succes a incadrarii rapide si eficiente a acestuia in echipa din care va face parte si adaptarea la mediul de lucru ales.
Inapoi